candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Ontdek hieronder de getuigenissen van drie gezondheidsprofessionals die dagelijks met homeopathie werken. U vindt hier de getuigenissen van Dr. Pierre Popowski, kinderarts, Marie-Hélène Amabile, huisarts en Sylvianne, vroedvrouw. Zij leggen uit hoe homeopathie een belangrijke rol speelt in hun dagelijks leven.

GETUIGENIS VAN PIERRE POPOWSKI, KINDERARTS

"Homeopathie is gebaseerd op het luisteren naar anderen" 

 

In zijn getuigenis vertelt Pierre Popowski ons over homeopathie zoals gezien door een kinderarts. Hij vertelt ons waarom hij deze techniek gebruikt, welk type ouder bij hem komt, de rol van de ouders tijdens het consult en vertelt ons over de kinderziekten die door homeopathie kunnen worden verlicht.

GETUIGENIS VAN MARIE-HÉLÈNE AMABILE, HUISARTS

"Homeopathie behandelt iedereen"

 

Marie-Hélène Amabile legt in haar getuigenis uit hoe homeopathische geneesmiddelen worden voorgesteld, hoe zij een aanvulling kunnen zijn op de traditionele geneeskunde en hoe een consult bij een homeopathisch arts verloopt.

GETUIGENIS VAN SYLVIANNE WAUTERS, VROEDVROUW

"Onze rol is om op een geïnformeerde manier te screenen en door te verwijzen om een diagnose en behandeling mogelijk te maken."

 

Sylvianne vertelt over het verband tussen homeopathie en haar werk als verloskundige. Zij legt uit wat de rol van de vroedvrouw is, hoe zij de homeopathie ontdekte en welke plaats homeopathie in haar dagelijkse praktijk inneemt.

1 Bron: Les Français et les médicaments homéopathiques, Institut IPSOS, mei 2015 (Basis: 1212 Fransen)

2 Bron: Onderzoek uitgevoerd door IPSOS voor Weleda/Lehning/Boiron met 302 onafhankelijke huisartsen die representatief zijn voor de ondervraagde populatie, maart 2019.

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok