candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

CONTACT PERS

Welkom in onze persroom, strikt gereserveerd voor professionele journalisten.

Ons perscontact staat tot je beschikking voor allerlei vragen, interview aanvragen, visuals, gegevens van gezondheidsprofessionals, bezoeken van ons labo, enz...

ulrike

Ulrike Van den Houte

Directeur Public Relations

+3227240061 flechezContacteer via email
charlotte

Charlotte Boucher

Persattaché

+32477674185 flechezContacteer via email
journalistesmask

Boiron in een notendop

Boiron, opgericht in 1932, is een onafhankelijk familiaal farmaceutisch laboratorium dat gespecialiseerd is in de productie van homeopathische geneesmiddelen. Tegenwoordig gerbuiken meer dan 300 miljoen patiënten en meer dan 400.000 gezondheidsprofessionals ter wereld homeopathie.

Het zoeken naar effectieve en veilige oplossingen die de levenskwaliteit voor iedereen verhogen, dat is de missie van de Laboratoires Boiron.
Omwille van al deze redenenis het voor ons van groot belang om deze holistische visie op gezondheid uit te dragen en geneesmiddelen te ontwikkelen in het voordel van iedereen.

Door exclusieve en innovatieve processen en door het beheer van het geheel van onze productie, kunnen we zowel aan gezondheidsprofessionals als aan gezinnen, kwaliteitsvolle en uiterst betrouwbare geneesmiddelen garanderen.
 

Dus laten we de mogelijkheden verruimen, laten we , kennis, ervaringen en expertise delen en laten we ons een nieuw tijdperk voorstellen waarin elke zorgverlener alle therapieën als complementair beschouwt om patiënten de beste combinaties in zorg aan te bieden.

Onze 3502 medewerkers zijn aanwezig in meer dan 50 landen (21 dochterondernemingen) en ontwikkelen ons gezondheidsproject met nauwkeurigheid en passie.

Want voor de Laboratoires Boiron is gezondheid in de eerste plaats een kwestie van menselijkheid. En omdat je gezondheid het meeste respect verdient.

Boiron bedankt de apothekers voor hun harde werk en goede raad

Brussel, 25 september 2020 – Naar aanleiding van de Werelddag van de Apotheker wil Boiron al deze helden van de eerste lijn danken voor hun dagelijkse inzet. Elke dag opnieuw staat de apotheker klaar met hulp en advies voor al wie met kleine en grote zorgen de apotheek binnenstapt.

Strijd tegen buitensporig gebruik van ontstekingsremmers door sporters

Brussel, 4 september 2020 – Nu vrijdag, 4 september, vindt in Brussel de 44e Memorial Van Damme plaats, hét sportevenement na de vakantieperiode. Naar aanleiding hiervan herinneren artsen aan het belang van de strijd tegen overmatig gebruik van ontstekingsremmers door atleten en andere sportievelingen. Er wordt geschat dat 25 tot 35% van de sportelite en de bevolking gebruik maken van niet-steroïdale ontstekingsremmers of NSAID's (non-steroidal anti-inflammatory drugs).