candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

COLLEGA'S MET 1 MISSIE

 

Je solliciteert bij Boiron om een ​​echte speler te worden in het laboratoriumproject voor patiënten en gezondheidsprofessionals.

Medewerker worden bij Boiron betekent samen groeien in gezelligheid, eenvoudige en directe contacten, naar elkaar luisteren en wederzijds respect.

Je geniet ook van een bevoorrechte werkomgeving waarin je je kan ontwikkelen in je carrière, met respect voor een optimale balans tussen werk en privé.

 

Als je bij ons komt werken, zal je gepassioneerde, gastvrije mensen ontmoeten die hun taken met integriteit en nauwkeurigheid uitvoeren. Je wordt gedurende je volledige professionele loopbaan ondersteund door middel van gepersonaliseerde opleidingen die je zullen helpen met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Als we je aanwerven, dan ben je in onze ogen uniek en pas je ook goed binnen onze teams. In het algemeen hebben we een hart voor diversiteit en is altijd een belangrijke bron van verrijking geweest voor Boiron.
 

Ben je nieuwsgierig naar meer?

 

Solliciteer dan en voel je thuis met onze huiswaarden die meer dan 40 jaar bestaan: Discipline/Kwaliteit, Moed, Engagement en Betrokkenheid.

EEN UNIEKE BEDRIJFSCULTUUR

Onze bedrijfscultuur samen met de vaardigheden zijn de ingrediënten voor het succes van onze medewerkers. Daarom zullen we je gedurende je volledige professionele loopbaan ondersteunen door middel van gepersonaliseerde opleidingen die de mogelijkheid bieden om te ontmoeten, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

Eén van de fundamentele kwaliteiten die we zoeken bij onze toekomstige managers, is hun mensenkennis en capaciteit om de personen in hun team te laten groeien  in een aangename en resultaatgerichte omgeving.

Een medewerking die blij is en openbloeit is een succesvolle werknemer. Daarom zullen we er altijd voor zorgen dat de balans tussen je professionele leven en je privéleven wordt gerespecteerd.

Ben je zoals onze medewerkers ook verantwoordelijk, proactief en nieuwsgierig?

We willen je graag ontmoeten !

 

boironmask

ONZE OPENSTAANDE VACATURES

Marketing

Apothekersassistent

Medisch afgevaardigde

Spontaan solliciteren (inclusief stages)

We zijn benieuwd of je profiel bij ons familiebedrijf past.

mask