candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Als familiebedrijf en onafhankelijk laboratorium gespecialiseerd in homeopathie sinds 1932, zet Boiron zijn internationale ontwikkeling met vertrouwen en vastberadenheid voort. Sinds de opening van onze eerste dochteronderneming in 1979 in Italië, hebben we geleidelijk onze aanwezigheid in de wereld uitgebreid op basis van ons project voor homeopathie. 

  

KWALITEITSHOMEOPATHIE TOEGANKELIJK MAKEN IN BIJNA 50 LANDEN

Vandaag heeft de Boiron Group 20 dochterondernemingen, voornamelijk in Europa en Noord-Amerika. We zijn ook gevestigd in Zuid-Amerika (Boiron Brazilië en Colombia), in Noord-Afrika (Boiron Tunesië) en sinds 2016 in Zuid-Azië. We openden een dochteronderneming in India en een kantoor in Hongkong.

Onze internationale aanwezigheid is ook verzekerd dankzij een netwerk van lokale verdelers die onze geneesmiddelen promoten (Baltische staten, Zuid-Afrika, Marokko, enz.).

Het feit dat 44 % van onze activiteiten internationaal wordt uitgevoerd, getuigt van de kracht van ons project en onze wens om de plaats van homeopathie in de geneeskunde te ontwikkelen, overal ter wereld. 

CE1A17A6-019E-4BA1-9840-32FABDCF3286

In Italië zetten we ons dagelijks in met passie, opdat artsen en apothekers kunnen kennismaken met homeopathie en onze natuurlijk oplossingen zonder risico kunnen integreren in de behandelingen van hun patiënten.

In Italië zetten we ons dagelijks in met passie, opdat artsen en apothekers kunnen kennismaken met homeopathie en onze natuurlijk oplossingen zonder risico kunnen integreren in de behandelingen van hun patiënten.

Silvia Nencioni, Chair Managing Director Boiron Italië

INTERNATIONALE GROEI, EN DE TIJD NEMEN VOOR BEWUSTMAKING EN VERKLARING 

Bijna 2400 mensen, onder wie 140 apothekers, werken dagelijks aan de vervaardiging en ontwikkeling van onze geneesmiddelen in onze 3 productievestigingen:

- Messimy: hoofdkantoor en belangrijkste productie-eenheid (Rhône)

- Montrichard (Loir-et-Cher)

- Montévrain (Seine-et-Marne)

Onze geneesmiddelen worden vervolgens gestuurd naar de ongeveer vijftig landen en gebieden waar ze beschikbaar zijn.

HOMEOPATHIE AAN DE ZIJDE VAN GEZONDHEIDSPROFESSIONALS 

Al meer dan 40 jaar geven we onszelf de tijd en de middelen om de voorwaarden te scheppen voor duurzame internationale ontwikkeling. We houden daarbij altijd rekening met de lokale, wettelijke en regelgevende context. Om homeopathie te integreren in landen waar deze behandelmethode niet of slecht bekend is, moeten we stapsgewijs te werk gaan. Elke keer leggen we ons toe op:

-Het bewustmaken van de overheid inzake volksgezondheidskwesties en de specifieke kenmerken van homeopathie, en het verkrijgen van een gepaste status voor onze geneesmiddelen.

- Het opleiden van gezondheidszorgprofessionals, belangrijke spelers in de ontwikkeling van homeopathie in het gezondheidssysteem van het land.

-En het informeren van patiënten over het concrete antwoord dat homeopathie biedt op veel gezondheidsvlakken.

CE1A17A6-019E-4BA1-9840-32FABDCF3286

Homeopathie is voortdurend in ontwikkeling en heeft haar plaats gevonden in de praktijk van Roemeense artsen en apothekers.

Homeopathie is voortdurend in ontwikkeling en heeft haar plaats gevonden in de praktijk van Roemeense artsen en apothekers.

Silvia Mainescu, Manager Boiron Roemenië

Het voorschrijfgedrag van 200.000 Indiase homeopathische artsen begeleiden

India is een van de eerste landen ter wereld die de ontwikkeling van homeopathie in de hand werkt. Homeopathie wordt er erkend en gepromoot door de overheid, ze wordt voorgeschreven als de normaalste zaak ter wereld en vertegenwoordigt een volwaardige tak van de geneeskunde. Dankzij de opening van onze dochteronderneming in 2016 werd het mogelijk om 200.000 artsen en hun patiënten te voorzien van homeopathische geneesmiddelen die zijn geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

 

LABORATOIRES BOIRON TEN DIENSTE VAN DE HOMEOPATHIE IN DE WERELD
 

cartedumondeBoiron

 

Boiron 21 filialen en aanwezigheid in bijna 50 landen

Boiron 2017: ontwikkeling in Azië (kantoren in Hongkong) 

Boiron 2018: oprichting van de dochteronderneming in Colombia

BOIRON is wereldleider in homeopathie, aanwezig in bijna vijftig landen, via een netwerk van eenentwintig dochterondernemingen en een dertigtal distributeurs. Meer dan 44 % van de activiteit speelt zich af op internationaal niveau.

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok