candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Terwijl de uitdagingen voor de volksgezondheid toenemen, moeten onze gezondheidssystemen evolueren naar een meer omvattende en verantwoordelijke aanpak. Ze moeten rekening met pati├źnten die steeds beter ge├»nformeerd zijn en zich bewust zijn van de noodzaak om hun gezondheid te behouden. Bovendien zetten we ons bij Laboratoires Boiron in om bij te dragen aan een meer humane, respectvolle en duurzame geneeskunde voor pati├źnten en alle gezondheidszorgprofessionals.

Een respectvolle aanpak voor de pati├źnt

Door effici├źnte en risicoloze gezondheidsoplossingen aan te bieden, is homeopathie een behandeling die respect heeft voor: het functioneren van het lichaam, maar ook van de persoon zelf door hem of haar centraal te stellen in de behandeling.┬á
 

Deze alomvattende en gepersonaliseerde benadering die specifiek is voor homeopathie, geeft ons de verantwoordelijkheid om de pati├źnt samen met zijn gezondheidsbeoefenaars te begeleiden bij zijn of haar behandeling, door hem of haar te informeren en adviseren over het gebruik van onze homeopathische geneesmiddelen.

Relaties die ethische principes respecteren

De zorg en behandeling van een pati├źnt moeten het resultaat zijn van een geco├Ârdineerd overleg tussen verschillende gezondheidswerkers. Als laboratorium is het onze taak om heel wat professionals te informeren: medisch specialisten, huisartsen, vroedvrouwen, apothekers ... Bij elk van hen bemiddelen we altijd met respect voor hun therapeutische keuzes. We zorgen nauwgezet voor het opbouwen van transparante relaties, en blijven trouw aan de ethische regels die specifiek zijn voor onze activiteit als farmaceutisch laboratorium.

les fran├žais et l'hom├ęopathie

77%

van de Fransen heeft in zijn/haar leven al homeopathische middelen gebruikt┬╣

utilisateurs hom├ępathie

74%

van de gebruikers vindt de homeopathische geneesmiddelen doeltreffend┬╣

m├ędecin hom├ęopathe

1/3

Franse artsen schrijft dagelijks homeopathische geneesmiddelen voor*┬▓.

Boites Granules hom├ęopathiques

58%

van de Fransen zou willen dat artsen vaker homeopathische geneesmiddelen voorschrijven in combinatie met traditionele geneesmiddelen┬│.

1 Infografie "Fransen en homeopathie", uitgevoerd door IPSOS, onderzoek met 2000 personen. Oktober 2018. 2 Onderzoek uitgevoerd door IPSOS voor Weleda/Lehning/Boiron met 302 onafhankelijke huisartsen die representatief zijn voor de ondervraagde populatie. Onderzoek uitgevoerd tussen 4 en 13 maart 2019.

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok