candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Valériemask
CE1A17A6-019E-4BA1-9840-32FABDCF3286

Al in de jaren 1970 wilde Christian Boiron aantonen dat je een bedrijf anders kunt runnen, met name door economische doelstellingen te verzoenen met sociale kwesties. Deze ambitie, die de basis vormt van het ontwikkelings- en organisatiemodel van Laboratoires Boiron, deel ik. Ik ben er trots op dat we dit concept vandaag tot leven brengen. Daarom zullen we morgen, zoals we al sinds onze oprichting gedaan hebben, al het mogelijke doen om de natuur aan de oorsprong van onze grondstoffen te behouden, om onze medewerkers te respecteren die het beste van zichzelf geven, en tot slot, om onze klanten tevreden te stellen, die hun gezondheid meer dan ooit nodig hebben.

Al in de jaren 1970 wilde Christian Boiron aantonen dat je een bedrijf anders kunt runnen, met name door economische doelstellingen te verzoenen met sociale kwesties. Deze ambitie, die de basis vormt van het ontwikkelings- en organisatiemodel van Laboratoires Boiron, ...

Valérie Lorentz-Poinsot, Algemeen Directrice

Video engagementplay

Ons engagement:
Respect

Een humanistische mindset

 

 • Patiënten en gezondheidsmedewerkers respecteren door hen kwaliteitsvolle, betrouwbare en risicoloze homeopathische geneesmiddelen aan te bieden
  Meer weten
   
 • Aandacht voor werknemers door hen arbeidsomstandigheden te bieden die hun professionele ontwikkeling in de hand werken.
  Meer weten
   
 • Handelen met respect voor het milieu door alle maatregelen te nemen om de impact van onze activiteit te beperken en natuurlijke hulpbronnen te behouden.
  Meer weten

service-info

15.000

is het aantal vragen dat de onze Informatiedienst in België elk jaar beantwoordt voor patiënten en zorgverleners.

collaborateur

13,5 ans

en 2 maanden, zoveel bedraagt de gemiddelde anciënniteit van de werknemers van Boiron België.

egalite-hf

65/30

is de vervouding vrouwen/mannen bij Boiron België.

carton

41 t.

(ton) is de hoeveelheid karton die we hebben uitgespaard in twee jaar.

De bedrijfsfilosofie van Laboratoires Boiron is altijd al gebaseerd geweest op een oprecht verlangen dat door iedereen wordt gedeeld om zich in te zetten voor het verbeteren van de gezondheid van iedereen, het bevorderen van menselijke relaties, het vergroten van het welzijn op het werk en het actief bijdragen aan de bescherming van onze planeet.

Een sociaal beleid met concrete toepassingen

De humanistische geest van Boiron wordt al jaren op een heel concrete manier toegepast. De initiatieven die Christian Boiron in de jaren zeventig in het leven riep en die de reputatie van het sociale beleid van ons laboratorium hebben gecreëerd, bestaan nog steeds. We hebben ze in de loop der jaren versterkt met andere acties op het vlak van respect en engagement.  

Een aanpak die gelijkloop met de doelstellingen van de VN

Tegenwoordig is de door het bestuur van Boiron gedefinieerde strategie voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid opgesteld rond dezelfde kwesties en volledig in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen voor 2030 die zijn vastgesteld door de Verenigde Naties.

objectifs durablemask

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok