candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

La fiabilit├ę du m├ędicament hom├ęopathique play

De betrouwbaarheid van het
homeopathische geneesmiddel

CE1A17A6-019E-4BA1-9840-32FABDCF3286

Ons engagement: je in alle vertrouwen een betrouwbaar homeopathisch geneesmiddel laten gebruiken, nuttig voor professionals en ten dienste van je gezondheid.

Ons engagement: je in alle vertrouwen een betrouwbaar homeopathisch geneesmiddel laten gebruiken, nuttig voor professionals en ten dienste van je gezondheid.

Jean-Christophe Bayssat, Directeur g├ęn├ęral adjoint, Pharmacien Responsable

Je gezondheid verdient het grootste respect en voor ons is het behoud daarvan meer dan een beroep, het is onze missie. Onze geneesmiddelen en onze producten moeten alle garanties bieden om te behandelen zonder schade toe te brengen en iedereen in staat te stellen zijn of haar gezondheidskapitaal te consolideren.

Om de onberispelijke betrouwbaarheid van al onze producten te garanderen en om te voldoen aan de wettelijke vereisten van de gezondheidsautoriteiten, hebben we ervoor gekozen om hun ontwerp en productie volledig in handen te houden. 

 

Al onze geneesmiddelen worden gemaakt in Frankrijk, in onze eigen productievestigingen. De grondstoffen worden dichtbij ingezameld of geteeld door gespecialiseerde partners die we regelmatig auditen. Ze worden verwerkt in een hoogtechnologisch industrieel toestel dat we hebben ontwikkeld om in te spelen op het unieke productieproces voor homeopathische geneesmiddelen.

souche v├ęg├ętales

70%

van onze plantaardige stammen komt uit Europa, en voornamelijk uit Frankrijk.

Laboratoire Boiron

30.000

controles per jaar.

pharmacien

145

apothekers aanwezig in onze eigen analyselaboratoria.

granule BOIRON

Er zijn 16

dagen nodig om een granule van Boiron te maken.

Voordat onze producten worden gemaakt, richten we een onderzoeks- en innovatie-eenheid op die samenwerkt met erkende onderzoekscentra. De totaalbehandeling van pati├źnten is de leidraad van ons werk. We focussen onder meer op farmacologie, de ontwikkeling van therapeutische oplossingen voor ernstige pathologie├źn en de evaluatie van onze kenmerkende specialiteiten.

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok