candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

play
arnigel - onze homeopathische geneesmiddelen specialiteiten - Blauwe plekken - Builen - Spiervermoeidheid

Arnigel® - Blauwe plekken

Blauwe plekken? Builen? Spiervermoeidheid? Arnigel®, alle voordelen van Arnica voor de hele familie!

Bij een stoot, val of een lichte blessure reageert het lichaam met fysiek zichtbare en pijnlijke symptomen : ecchymoses (blauwe plekken) en hematomen (builen).

Op dezelfde manier zijn pijnlijke zones na een sportieve inspanning een uiting van spiervermoeidheid. Deze symptomen zijn natuurlijke reacties van het lichaam waarvan je het effect kan beperken.

Arnigel® is een homeopathisch geneesmiddel verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek met als werkzaam bestanddeel Arnica montana M.T. 7 %. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar.

Lees meer informatie over Arnigel® hieronder.

13,47 ÔéČ

Publieksprijs voor 120g gel. 8,95ÔéČ publieksprijs voor 45g gel.

  Een gel op basis van Arnica.

  Arnigel® bevat homeopathische moedertinctuur van Arnica montana planten. Dit geneesmiddel werd gefabriceerd volgens farmaceutische kwaliteitsnormen met arnica dat voldoet aan strenge plukvoorschriften.

  Wist je dat...

  Spierpijn meestal onmiddellijk na de inspanning of enkele uren later optreedt. Ze bereikt haar piek vaak 2 dagen nadien. Spierpijn is het resultaat van zeer kleine letsels van de spiervezels die zich vertalen in een acute en continue pijn.

  Spierkrampen tot uiting komen als een plotselinge, onbewuste en pijnlijke spiercontractie, met een maximale duur van een paar minuten. Spierkrampen verdwijnen spontaan en gaan meestal niet gepaard met napijn. Spierkramp kan optreden tijdens het sporten of na de inspanning.

  De spiervermoeidheid is een punctueel verschijnsel dat verschijnt na een fysieke inspanning of kan verband houden met een accumulatie van herhaalde inspanningen. Krampen, spiertrillingen en spierpijn kondigen vaak het begin aan van spiervermoeidheid.

  Een verstuiking is een traumatisch letsel aan een gewricht als gevolg van de abrupte verwringing ervan, met uitrekking of scheuring van de ligamenten, zonder permanente verplaatsing van de gewrichtsvlakken (ontwrichting). Een blauwe plek of ecchymose ontstaat vaak als gevolg van een verstuiking. Ze wordt gevormd door bloed dat uit de bloedvaten ontsnapt en in zich in de huid vastzet. Haar aanblik hangt af van de ernst van de schok en de doorbloeding van het getroffen gebied.

  icons / telechargerBIJSLUITER ARNIGEL NL.pdf
  arnigel - onze homeopathische geneesmiddelen specialiteiten - Blauwe plekken - Builen - Spiervermoeidheid

  Arnigel®, Boiron's oplossing bij:

  Fatigue musculaire

  Spiervermoeidheid

  Bleus

  Blauwe plekken

  Sensation de courbature

  Spierpijn

  bosse

  Builen

  arnigel - onze homeopathische geneesmiddelen specialiteiten - Blauwe plekken - Builen - Spiervermoeidheid

  Hoe gebruik je Arnigel®?

  Volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar:

  Zo snel mogelijk een dunne laag aanbrengen op de pijnlijke plaats en licht masseren tot het volledig ingedrongen is. Herhaal 1 tot 2 maal per dag.

  Voordelen

  • Zonder parabenen
  • Zonder bewaarmiddelen
  • Geen fotosensibiliteit
  • Makkelijk aan te brengen
  • Verzachtend dankzij de frisse werking van de gel
  • Laat geen vette film achter op de huid
  pin

  Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

  Koop Arnigel®

  soortgekijke producten

  onze gezondheidtips

  Homeopathisch geneesmiddel. Vraag raad aan je apotheker. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter.