candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

plantenextract echinacea

Echinacea - Afweer van het organisme

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

Geconcentreerde actieve bestanddelen: de Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.
 

Voedingssupplement, verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek. Vraag raad aan je apotheker.

NUT 2663/18

Lees meer hieronder over het Plantenextract Echinacea - Afweer van het organisme.

15,95 ÔéČ

Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Echinac├ęe - D├ęfenses de l'organisme

Een beetje plantkunde: Echinacea

Echinacea is een vaste kruidachtige plant van de Asteraceae-familie. Inheems in Noord-Amerika, waar hij in het wild voorkomt, is hij bestand tegen strenge winters. Hij wordt ook gekweekt in de tuinen van landen met een gematigd klimaat, waar hij bloeit tussen juni en september.

Het Boiron Plantenextract

Boiron Echinacea Extract wordt bereid uit verse hele planten die tijdens de zomer in Frankrijk en Duitsland worden geoogst. De bovengrondse delen en de wortel van Echinacea angustifolia bevorderen het natuurlijke afweersysteem van het lichaam en ondersteunen de fysiologische functie van de luchtwegen, met name bij seizoenswisselingen of een tijdelijke verzwakking van het immuunsysteem. Polyfenolen staan erom bekend cellen te helpen beschermen tegen agressie van buitenaf.

Hoe gebruikt je ons Plantenextract Echinacea - Afweer van het organisme?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en maatbeker met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690 mg Echinacea-extract.

Samenstelling: Hydroalcoholisch extract van de gehele Echinacea plant (alcohol, water, Echinacea angustifolia DC.). Alcohol 55%. 

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen. Niet gebruiken in geval van allergie voor Echinacea.

Ontdek ons gamma plantenextracten van Boiron, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

natural

Zuivere en 100% natuurlijke ingredi├źnten

Eco-Friendly

80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje

Quality

80 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

Local

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop het Plantenextract Echinacea® - Afweer van het organisme

soortgelijke producten

ONZE GEZONDHEIDSTIPS