candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

magneboironmask

Boiron heeft MagneFATIGUE gelanceerd, een nieuw voedingssupplement uit het Magne'Boiron gamma. Je goed voelen is Magn’ifiek !

 

De kwaliteit van de voedingssupplementen Magne'Boiron is te danken aan de exclusieve en innoverende formules die het resultaat zijn van de knowhow van de Laboratoires Boiron!

 

Het Magne'Boiron gamma staat voor betrouwbare en risicoloze oplossingen die het welzijn verbeteren dankzij de zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen.

MagneFATIGUE
 

MagneFATIGUE geeft je de boost die je nodig hebt om vermoeidheid te helpen verminderen. Dankzij de combinatie van magnesium en 9 vitaminen, bestrijd je je algemene vermoeidheid, vermoeidheid van het zenuwstelsel en spiervermoeidheid.

 

Bovendien is MagneFATIGUE goed voor je welzijn: magnesiumglycerofosfaat is één van de organische zouten die het best door het lichaam wordt verdragen.

MagneNIGHT

 

Profiteer van de synergie van magnesium en citroenmelisse om je te helpen in slaap te vallen. Je zal genieten van een goede nachtrust.

 

De unieke combinatie van polyfenolen biedt je een celbeschermende antioxidantwerking voor een goede en rustgevende slaap.

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok

Lees ook